Prehranska dopolnila

PREHRANSKA DOPOLNILAprehranska-dopolnila

  • Vitaminsko mineralni pripravki
  • Zdravilna zelišča in čajne mešanice
  • Izdelki za zmanjšanje oz. ohranjanje telesne teže
  • Dodatki za krepitev in ohranjanje imunskega sistema
  • Sredstva proti alergijam
  • Sredstva za uravnavanje prebave
  • Sredstva za pomoč pri stresnih situacijah

lucnikov_sirupLučnikov sirup

Cvetovi lučnika učinkovito zdravijo kašelj, ki je pogosto prisoten pri prehladnih obolenjih.

S svojimi sluzmi zavarujejo poškodovano žrelno sluznico in odpravijo draženje na kašelj. S saponini pa olajšajo izkašljevanje, saj le-ti spodbudijo izločanje sluzi v dihalih.


kilo_offKilo OFF

Kilo OFF je prehransko dopolnilo z naravnimi izvlečki in vitamini, ki pozitivno delujejo na telo,  vitalnost in dobro počutje. Vse sestavine so posebej izbrane tako, da učinkovito delujejo na oblikovanje ženske postave in izgubo telesne teže, saj vsebuje močne antioksidante, vitamine, oligo elemente in rastlinske izvlečke.

Močni antioksidanti: izvlečki zelenega čaja, gvarane, mate-ja in pomarančne lupine, ter vitamine E, C, B1, B2, B6, B12, B3, B5, folna kislina in biotin. Oblikovanje telesa: izvlečki višnje, medvejke in grozdja pomagajo pri oblikovanju ženske postave, grozdje aktivira mikrocirkulacijo tako, da omeji pojav pomarančne kože. Prebava: izvlečki ananasa in papaje ugodno delujejo na prebavo. Dobro počutje: vitaminiin izvleček šipka pomagajo preprečiti izgubo pri fizičnih naporih in intelektualno energijo.


kilo_off24Kilo OFF 24

Prehranska dopolnila pomagajo pri izgubi telesne teže, saj pospešujejo metabolizem, omogočijo boljšo prebavo in uravnavajo apetit. Med sestavine za hujšanje spadajo tudi izvlečki zelenega čaja, korianderja, komarčka in paprika, ki jih vsebuje izdelek KILO OFF 24H. Je idealen preparat za izgubo odvečnih kilogramov 24 ur na dan, saj njegova formula nemoteno deluje podnevi in ponoči.

Antioksidanti: izvleček zelenega čaja (vsebuje močne polifenole EGCG) in izvleček paprike;skupaj povečujeta metabolizem ter pozitivno delujeta na telo in dobro počutje. Predel okoli trebuha: izvleček komarčka in korianderja ugodno delujeta na prebavo. Razstrupljanje: izvleček zelenega čaja in komarčka odvajata vodo in toksine iz telesa.


svedska_grencicaŠvedska grenčica

Je zelo stara, vsestransko uporabna mešanica zelišč, ki se že dolga leta uporablja v vsakdanjem življenju. Gospa Marija Treben v svoji knjigi “Zdravje iz Božje lekarne” opisuje šestinštirideset možnosti, kako uporabiti švedsko grenčico.

Receptura grenčice po Mariji Treben vsebuje Beneški terjak. To je mešanica zelišč, katere receptura sega v čas starih Grkov in še dlje. Rimljani so Grkom ukradli recept, ker Teriak je bil poimenovan kot eliksir življenja. Takratni kralji in vladarji so uporabljali teriak kot zaščito pred zastrupitvami, saj so med bitkami preživeli, ko jih je zadela strupena puščica ali, ko jih je nasprotnik hotel zastrupiti. V več kot dvatisoč letih se je recept terjaka spreminjal. Pripravljali so ga  farmacevti zeliščarji s skrbno izbranimi in originalnimi zelišči vse do Benečanov. ki so terjak pripravljali več kot štiristo let, skoraj do današnjih dni. svedska_grencica2Zadnja priprava terjaka je vpisana v italijanski Famakopeji in sega v čas pred prvo svetovno vojno, ko je postal bolj popularen in praktičen Aspirin. Švedska grenčica po Mariji Treben je današnja receptura takratnega terjaka in ima sestavine prilagojene današnji zakonodaji.

Je zelo stara, vsestransko uporabna mešanica zelišč, ki se že dolga leta uporablja v vsakdanjem življenju. Vsebuje 32% alkohola. Gospa Marija Treben v svoji knjigi “Zdravje iz Božje lekarne” opisuje šestinštirideset možnosti, kako uporabljati švedsko grenčico.

Lahko si tudi sami pripravimo švedsko grenčico. Imeti moramo le domače žganje. Pod blagovno znamko Apotheke vam nudimo visoko kakovostne, ekološko pridelane, raznolike in edinstvene čajne mešanice ter psyllium vlaknine. Smo vodilni češki proizvajalec zeliščnih čajev in prehranskih dopolnil, na trgu pa smo prisotni že vse od leta 1996. Prizadevamo si, da so potrošniki z nami dolgoročno zadovoljni. Pomemben del naše ponudbe med drugim predstavljajo ekološki čaji in sirupi za otroke, potrjeni iz strani češkega združenja pediatrov.


psylliumPsyllium

Komu priporočamo uporabo BIO dietetičnih vlaken?

– ljudem, ki imajo težave s prebavo (zaprtost, driska…)

– ljudem, ki imajo težave s prekomerno telesno težo ali debelostjo

– ljudem, ki imajo težave s holesterolom

– ljudem v času shujševalnih diet